In het najaar van 2020 geef ik een reeks sociale media opleidingen. Deze sessies zijn gericht naar communicatiemedewerkers in de non-profit of social-profit sector. Inschrijven voor deze opleidingen kan via kopjecommunicatie.be

Ik gebruik mijn ervaringen als communicatiemedewerkster bij een ngo voor ontwikkelingssamenwerking en als freelancer voor verschillende non-profitorganisaties, zodat de voorbeelden en tips echt relevant zijn voor de non-profit of social-profit sector.

De sociale media opleidingen bestaan telkens uit 2 delen:

  • Sessie 1 – online intensieve training
    Opdrachten en tijd om de kennis in praktijk te brengen
  • Sessie 2 – online groepsgesprek: feedback op opdrachten + kans om vragen te stellen

Topics:

Alle opleidingen vinden plaats tussen eind oktober en begin december 2020. Klik op het topic hierboven voor data en locatie.

Je kan inschrijven voor de individuele opleidingen of voor de hele reeks (in totaal dus de drie opleidingen), in dat geval krijg je een korting van 100 euro (excl. 21% BTW). Vermeld dit dan bij je digitale inschrijving.

Categories: aanbod

Ik gebruik technologieën, zoals cookies, om inhoud en reclame aan te passen, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook deel ik informatie over je gebruik van mijn website met mijn vertrouwde socialemedia-, reclame- en analysepartners. Klik op ‘meer info’ om mijn privacyverklaring te raadplegen. Door verder op mijn website te surfen, geef je aan dat je akkoord bent met deze privacyverklaring. Ik wil eerst meer weten

De cookie-instellingen op deze website staan op "cookies toestaan" om u de best mogelijke ervaring te bieden. Als u deze website blijft gebruiken zonder uw cookie-instellingen te wijzigen, of wanneer u op "Accepteren" klikt, stemt u hiermee in.

Sluiten