In oktober 2019 mocht ik voor het eerst deelnemen aan een congres met een presentatie over sociale media en creativiteit.

Waarom ik voor dat thema koos? Af en toe hoor ik klanten en collega’s zeggen: “Hoe doe je dat toch? Die sociale media kalender altijd weer opvullen met nieuwe ideeën?”.

Wel, ik heb er een paar trucjes voor… Je ontdekt er alles over in mijn presentatie “Get Creative! How to translate your marketing goals into creative social media content.”

In deze video heb ik het over

  • de kracht van beperking: kies vaste dagen voor je sociale media posts, vertrek van vaste categorieën, hou je aan je huisstijl.
  • de kracht van mensen: zet je hele team in voor sociale media
  • een ‘swipe file’ om inspiratie te verzamelen
  • handige tools om je sociale media planning te maken en tijd te winnen

Bekijk hier de volledige Engelstalige presentatie

Creatief op sociale media? Zo bereik je strategische doelen

Zin in meer kennis en inspiratie?

Hier vind je de presentaties van het DCMC congres over sociale media, content marketing, conversie, content productie.

Categories: Tips

Ik gebruik technologieën, zoals cookies, om inhoud en reclame aan te passen, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook deel ik informatie over je gebruik van mijn website met mijn vertrouwde socialemedia-, reclame- en analysepartners. Klik op ‘meer info’ om mijn privacyverklaring te raadplegen. Door verder op mijn website te surfen, geef je aan dat je akkoord bent met deze privacyverklaring. Ik wil eerst meer weten

De cookie-instellingen op deze website staan op "cookies toestaan" om u de best mogelijke ervaring te bieden. Als u deze website blijft gebruiken zonder uw cookie-instellingen te wijzigen, of wanneer u op "Accepteren" klikt, stemt u hiermee in.

Sluiten